Košarica
 
0,00 €
Prijava
Registracija
Na blagajno
naročila in informacije
059 019 224
info@hvalazaroze.si
Iskanje
Aktualno

Lahko poljubite nevesto

"Lahko poljubite nevesto…" sladke besede, s katerimi mladoporočenca pospremimo na skupno življenjsko pot. Poroka naj bi bila za mladoporočence njihov najlepši dan v življenju, zato ni čudno, da mnogi, predvsem pa ženske, sanjajo o njej in jo na takšen ali drugačen način načrtujejo že od rane mladosti dalje. S poroko namreč tudi uradno potrdimo partnersko zvezo in se do konca življenja zaobljubimo ljubljeni osebi.


Poroke so v veliki večini organizacijsko gledano precej velik zalogaj. Misliti je treba na ogromno stvari. Vsekakor ni priporočljivo, da se bodoči zakonci na dan poroke ukvarjajo s kakršnimikoli organizacijskimi težavami, zato se navadno začnejo priprave tudi več mesecev pred slavnostnim obredom, vedno bolj pogosto pa se ljudje odločajo tudi za načrtovalce porok, saj je organizacija poroke zelo stresna.

Začne se z določanjem datuma poroke, izbiro prič, določanjem števila povabljenih, izbiranjem lokacije poročnega obreda (oziroma lokacij, če se želi par poročiti tudi cerkveno), izbiro in izdelavo vabil, izbiro in najem oziroma nakup poročnih oblek in oblek morebitnih družic, nakupom prstanov, rezervacijo lokala za svatovanje, najem glasbene skupine ali DJ-ja, ki bodo skrbeli za zabavo gostov do jutranjih ur in še mnogo drugih bolj ali manj pomembnih detajlov. Ne nazadnje pa je treba poskrbeti tudi za ustrezno aranžiranje celotnega dogodka in cvetje je poleg prstanov stalnica na prav vseh porokah. In tukaj vam na pomoč lahko priskočimo mi.

Preverite ponudbo poročnih šopkov tukaj.Najpomembnejši je seveda poročni šopek. Le-tega nevesta drži v rokah tako rekoč ves dan in je osrednji motiv praktično vsake poročne slike. Poleg tega, da se mora barvno ujemati z barvno shemo poroke, je pomembno tudi, da je sestavljen iz trpežnega cvetja, da bo lahko zdržal ves dan ”na suhem” in da bo preživel tudi težko pričakovani met šopka.
Vsa ponudba poročnih šopkov >>


Preverite ponudbo za okrasitev avtomobila tukaj
Težko si predstavljamo kakšno poroko brez s cvetjem okrašenih lepih avtomobilov, ki že na daleč dajo vsem vedeti, da se v njih prevažajo najpomembnejše osebe izbrane družbe. Poskrbite, da vas bodo občudovali in vam trobili vsi v mestu oziroma na vasi.
Vsa ponudba dekoracij >>



Preverite ponudbo naprsnih šopkov tukajNič manj pomembni niso naprsni šopki, ki krasijo prsni žep ženina, priče in staršev obeh mladoporočencev. Služijo kot okras, prepoznavnost svatov, popestritev fotografij, kot majhna pozornost in podobno. Neveste običajno naprsnega šopka nimajo, je pa precej pogosto kakšno cvetje v laseh ali pa okoli zapestja.
Vsa ponudba naprsnih šopkov >>


Preverite ponudbo blazinic za prstane tukaj.Pomembna malenkost vsake poroke je tudi blazinica za prstan, saj je eden najbolj čarobnih trenutkov cele poroke, ko si mladoporočenca izmenjata prstane. Ponavadi jo nosi kakšen majhen fantič ali majhna deklica in sije od ponosa. Kakšni ljubitelji psov so blazinico s prstani pritrdili kar na svojega psa. Podobno inovativni ste lahko tudi sami.
Vsa ponudba blazinic >>

Preverite ponudbo namiznih dekoracij tukaj.Cvetje ustvarja pravo atmosfero tudi v cerkvi in seveda na lokaciji poročnega kosila in slavja. Pri porokah v cerkvi dostikrat opazimo cvetje na začetku vsake vrste klopi. Poročne dekoracije miz pa imajo ponavadi tematiko, ki poveže celotno poroko v zaključeno celoto in pričarajo posebno vzdušje.
Vsa ponudba dekoracij >>

Preverite ponudbo šopkov za poroko tukajMorda se ne poročite vi, na poroko ne morete in iščete šopek za čestitke mladoporočencema? Preverite velik izbor šopkov za ta namen. Šopek iz svežega cvetja bomo dostavili iz lokalnih cvetličarn!
Vsa ponudba šopkov >>



Dovolite, da vam pomagamo pri vašem popolnem posebnem dnevu. Posamezne artikle iz naše ponudbe seveda lahko naročite kamorkoli v Sloveniji. Pripravili jih bodo lokalni cvetličarji, do vas pa bo prispelo kakovostno sveže cvetje.

Zavedamo se, da je poroka tudi velik finančni zalogaj. Če potrebujete celovito ponudbo oskrbe s cvetjem na poroki nas kontaktirajte. Poslušali bomo vaše želje, prilagodili ponudbo vašim potrebam, poskrbeli za popuste in pripravili primerno ponudbo. Naši strokovnjaki, ki imajo izkušnje s pripravo porok, vam bodo pomagali, da bo vaša poroka popolna in brez skrbi.

Hvala za rože
059 019 224


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?