Košarica
 
0,00 €
Prijava
Registracija
Na blagajno
naročila in informacije
059 019 224
info@hvalazaroze.si
Iskanje
O Hvala za rože

Pri spletni cvetličarni Hvala za rože smo ponosni, da lahko strankam ponudimo lokalno dostavo svežih rož iz najboljših cvetličarn. Ponujamo vam veliko izbiro šopkov, aranžmajev in lončnic za vse priložnosti. Naša obsežna mreža cvetličarn in prizadevanje za kar najboljši odnos s strankami vam zagotavljata, da boste z nakupom cvetja preko storitve Hvala za rože ljubljenim osebam poslali res najboljše.

Hvala za rože ni cvetličarna temveč ponudnik storitve, ki vam poenostavi izbiro prekrasnih cvetličarskih izdelkov, ki jih cvetličarji dostavijo na dom ali izbrano lokacijo. Nenehno iščemo novosti in se trudimo še izboljšati naše storitve. Tako vam zagotovljamo, da bo naročilo obdelano čim hitreje in da bo naročeno ena naših cvetličarn dostavila hitro in profesionalno.

Dostave opravljamo od ponedeljka do petka, med 8. in 18. uro, ob sobotah pa le izjemoma in po predhodnem dogovoru.

Ponedeljek - petek: za dostavo cvetja še istega dne morate vaše naročilo oddati najkasneje do 11:00 ure in nas na to izrecno opozoriti med opombami in nas poklicati po telefonu.

Ob vikendih in praznikih načeloma ne poslujemo. Lahko pa nas pokličete in skupaj bomo poskusili najti primerno rešitev.

Garancija Hvala za rože

Spletna cevtličarna Hvala za rože zagotavlja zadovoljstvo z vsakim naročilom. Če niste popolnoma zadovoljni s podarjenim šopkom ali njegovo dostavo, nas brez oklevanja kontaktirajte. Lahko nas pokličete na telefonsko številko +386 (0)59 019 224 ali pa nam pošljete e-mail na info@hvalazaroze.si. Naša mreža cvetličarjev, ki vsak šopek izdelajo z najbolj svežim cvetjem na zalogi, vam zagotavlja samozavestno pošiljanje cvetja. Zaradi osebne dostave cvetja vam zagotavljamo dostavo istega dne za skoraj vsako naročilo. Če imate kakšno vprašanje ali mnenje o naročilu, ki ste ga oddali na Hvala za rože ali pa ga od nas prejeli, vas prosimo, da nam pišete na info@hvalazaroze.si.

Zakaj smo drugačni od ostalih

Nekatere spletne cvetličarne svoje rože dostavljajo v kartonskih embalažah po pošti, ki jih pusti pred vrati prejemnika. Do takrat, ko jih prejemnik končno vzame iz škatle in postavi v vazo, so lahko rože že poškodovane ali uvele. Šopki naročeni na Hvala za rože pa so drugačni.

Pri Hvala za rože vemo, da dostavo najlepših šopkov lahko zaupamo le najboljšim profesionalnim cvetličarjem. Vse naše cvetlične aranžmaje umetniško aranžira lokalni cvetličar, ki uporabi le najbolj sveže cvetje na zalogi, vsako darilo pa osebno dostavi in to v večini primerov še isti dan, ko ste oddali svoje naročilo, s čimer zagotovi, da pride cvetje do prejemnika v najlepšem stanju in mu, oziroma ji je, v takojšen užitek.

Podpiramo naše cvetličarje

Pri spletni cvetličarni Hvala za rože se zavedamo, da se prekrasni cvetlični aranžmaji ne naredijo v kakem skladišču, temveč pri profesionalnem cvetličarju iz mreže Hvala za rože. V zadnjih letih je cvetje v kartonskih škatlah lokalnim cvetličarjem prevzelo velik del posla. Pri Hvala za rože smo se zato odločili, da bomo pomagali lokalnim cvetličarnam ostati v igri. Zato poslujemo izključno z manjšimi a kvalitetnimi cvetličarnami po vsej Sloveniji.

Cvetja ne dostavljamo iz ene same centralne lokacije, temveč dobi prejemnik cvetje iz najbližje cvetličarne, s čimer se čas dostave skrajša, dostava je cenejša in kar je najpomembneje, vpliv na okolje je precej manjši.

• Hvala za rože cvetličarji
V prihodnosti se obeta tudi orodje z bazo podatkov za vse cvetličarne v mreži Hvala za rože. Cvetličarji bodo tako lahko kar prek spleta dostopali do orodij, s katerimi bodo razširili svoje poslovanje in posledično povečali svoj dobiček. Cvetličarnam, ki še niso na spletu, pa lahko na njihovo željo hitro in enostavno izdelamo lastno spletno stran.

Dodana vrednost Hvala za rože

Portal Hvala za rože je predan svoji nalogi, da omogoča kar najhitrejšo in čim bolj kakovostno dostavo cvetočih daril. Sodelujemo z najbolj izkušenimi in kakovostnimi lokalnimi cvetličarji, naše aranžmaje pa lahko običajno dostavimo še isti dan. Cvetje je vedno prekrasno oblikovano, ročno aranžirano in dostavljeno osebno do prejemnikovega praga.

Ko stranka kupi tradicionalen šopek prek običajne spletne cvetličarne, je naročilo posredovano v skladišče, kjer rože zapakirajo v kartonsko embalažo in naložijo v kombi, ki razvozi pošiljke po vsej državi. Brez umetnosti. Brez stila. In kar je najpomembneje: brez cvetličarja.

Hvala za rože pa pošilja vsa svoja naročila lokalnim cvetličarjem. S podporo lokalnih podjetnikov krepimo celotno skupnost.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?