Košarica
 
0,00 €
Prijava
Registracija
Na blagajno
naročila in informacije
059 019 224
info@hvalazaroze.si
Iskanje
Aktualno

Nagradna igra je končana

Na našem facebook profilu Hvala za rože smo pred praznikom zaljubljencev priredili nagradno igro, pri kateri smo iskali najlepše voščilo za Valentinovo. Obiskovalci našega FB profila so glasovali med skoraj 30 sodelujočimi in izbrali najlepše voščilo.
V dveh tednih smo na naš FB profil prejeli skoraj 30 voščil za Valentinovo in borba za najlepše voščilo se je bila vse do zadnje minute, ko smo nagradno igro tudi uradno zaključili. S 169 glasovi je Ivanka Plazovnik za 15 glasov premagala drugouvrščeno Vlasto Šimec. Iskrene čestitke Ivanki, kot tudi vsem sodelujočim v nagradni igri. Zmagovalka je za nagrado prejela šopek Žur tulipani, ki ga bo ena izmed naših cvetličarn dostavila na izbrani naslov. Spodaj si lahko preberete Ivankino zmagovalno voščilo. Hvala vsem za sodelovanje. Kot smo obljubili, bo vsak od sodelujočih prejel 5% popust na celotno naročilo preko naše spletne cvetličarne.

Zmagovalno voščilo

Ne potrebujem ne rož, ne sonca, ne lune, niti zvezd z neba. Dovolj mi je sorodna duša, ki z mano svoj mavrični valček igra. (Ivanka Plazovnik)


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?