Košarica
 
0,00 €
Prijava
Registracija
Na blagajno
naročila in informacije
059 019 224
info@hvalazaroze.si
Iskanje
Aktualno

Nagradna igra za materinski dan

V spletni cvetličarni Hvala za rože radi osrečujemo ljudi, zato smo se odločili, da ponovimo nagradno igro, v kateri bomo zopet nekoga osrečili s šopkom. Sodelujete lahko do 22. marca do 12. ure (opoldne).
Podobno kot za valentinovo, tudi v tokratni nagradni igri iščemo najboljše voščilo. Tokratna tematika voščil pa je materinski dan. Da bi se izognili prepirom glede lažnih profilov, bomo tokrat zmagovalca določili na podlagi lastnega mnenja o voščilih. Zmaga lahko tako tudi oseba, ki nima veliko prijateljev ali znancev, ki bi glasovali zanjo. Nam je pomembno le to, da ste izvirni. Voščilo se nas mora dotakniti, nas nasmejati ali nas ganiti. Tako voščilo je sposoben napisati vsak med nami, sploh če imamo pri pisanju v mislih svojo lastno mater, osebo, kateri smo najpomembnejši na svetu in ki bi za nas brez pomislekov dala tudi svoje življenje. Zato se potrudite in svoj verz namenite svoji mami. Z malo sreče ga ji bomo skupaj s šopkom prekrasnih pisanih tulipanov dostavili na domač prag.

Veliko sreče in navdiha prav vsem želi ekipa spletne cvetličarne Hvala za rože.

P.s. Tudi če vaše voščilo ne bo izbrano, vam bomo za vaš trud podarili kodo za 5% popust na celotno naročilo preko naše spletne cvetličarne. Privoščite svoji mami prekrasen šopek rož ali pa kakšno lončnico, ki jo bo razveseljevala še dolgo časa. Pomlad je pred vrati, naj bo tudi cvetje :).

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?