Košarica
 
0,00 €
Prijava
Registracija
Na blagajno
naročila in informacije
059 019 224
info@hvalazaroze.si
Iskanje
Drevo denarja

Opis aranžmaja

Vodna pahira (Pachira aquatica) po Feng šuju velja za drevo denarja oziroma "Money Tree", kot ji rečejo čez lužo.

Je zelo dekorativna rastlina z velikimi zelenimi dlanastimi listi, ki se sčasoma razvije v lepo drevo. V naravi so vodne pahire majhna drevesa s široko krošnjo, med velikimi listi pa se bleščijo opečnato rdeči listi. V prodaji pogosto srečamo vodno pahiro v obliki kite, kar je zelo efektivno. Vodna pahira prihaja iz Južne Amerike in pripada družini Bombacaceae - bombaževk.

Kam postaviti drevo denarja?

Če imate lastno podjetje, poskusite drevo denarja postaviti čim bližje denarju, na primer ob blagajni ali sefu. Ko urejate svoj dom pa se poslužujte bagua mreže in drevo postavite v tisti del stanovanja, ki simbolizira bogastvo (zgornji levi kot).

Zdravje rastline

Če vaše drevo denarja ne bo zdravo, od njega ne morete pričakovati pozitivnih učinkov. Tako četudi vam bagua svetuje postavitev v prostor, ki pa nima ustreznih pogojev za zdravo rast, raje izberite drug prostor za vaše drevo, kjer bo to močno in zdravo.

Trudimo se, da vedno dobite aranžma, kot je prikazan na sliki. Včasih glede na letni čas posamezno cvetje ni na voljo. Če pride do tega, vas bomo o tem vnaprej obvestili in ponudili ustrezno zamenjavo enake kakovosti in vrednosti.
1.Izberite velikost
Standard 55,37€
2.Dodajte darilo 3. Posvetilo
4.Poštna št. prejemnika za dostavo

Priporočamo

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?