Košarica
 
0,00 €
Prijava
Registracija
Na blagajno
naročila in informacije
059 019 224
info@hvalazaroze.si
Iskanje
Lilabella

Opis aranžmaja

4 lila nageljnov, 3 beli nageljni, zelenje

Prelep nežen šopek iz lila in belih nageljnov. Nageljni so ena najbolj priljubljenih rož v Sloveniji, saj jih je enostavno gojiti pa tudi slovijo po svoji trpežnosti. Nagelj bo zdržal kar nekaj časa tudi brez vode, zato jo fantje pogosto zataknejo v prsni žep ali za klobuk. Dandanes sicer bolj ob svečanih priložnostih, v starih časih pa je bil nagelj priljubljen okras, kar je razvidno tudi pri raznih nastopih folklornih društev. Nagelj je simbol sreče in večne ljubezni in se pogosto pojavlja v simbolih društev in folklornih skupin.

Že njegovo latinsko ime, Dianthus, nam da slutiti, da gre za cenjeno rožo, saj je prevod tega Božji cvet. Če želite torej napraviti dober vtis, pošljite svoji "Belli" prelep šopek Lilabella. Barvno se zelo lepo ujema z marsikaterim dodatkom iz naše trgovine: bonbonjero Rafaello ali Mon Cheri, nenazadnje tudi z muškatno penino.
Trudimo se, da vedno dobite aranžma, kot je prikazan na sliki. Včasih glede na letni čas posamezno cvetje ni na voljo. Če pride do tega, vas bomo o tem vnaprej obvestili in ponudili ustrezno zamenjavo enake kakovosti in vrednosti.
1.Izberite velikost
Standard 29,97€
Deluxe 48,71€
Premium 71,19€
2.Dodajte darilo 3. Posvetilo
4.Poštna št. prejemnika za dostavo

Priporočamo

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?