Košarica
 
0,00 €
Prijava
Registracija
Na blagajno
naročila in informacije
059 019 224
info@hvalazaroze.si
Iskanje
Aktualno
Novice
Tile predpraznični dnevi so kot nalašč za kako nagradno igro.
Več
Začenja se december in z njim veselo pričakovanje božičnih in novoletnih praznikov.
Več
Jesen je že v polnem zamahu in kot vsako leto nas je obarvala v živahne rdeče-zlate odtenke. Hkrati pa nam je prinesla obilico sadja, oreščkov, buč, kostanja in drugih dobrot.
Več
"Lahko poljubite nevesto…" sladke besede, s katerimi mladoporočenca pospremimo na skupno življenjsko pot. Poroka naj bi bila za mladoporočence njihov najlepši dan v življenju, zato ni čudno, da mnogi, predvsem pa ženske, sanjajo o njej in jo na takšen ali drugačen način načrtujejo že od rane mladosti dalje. S poroko namreč tudi uradno potrdimo partnersko zvezo in se do konca življenja zaobljubimo ljubljeni osebi.
Več
V spletni cvetličarni Hvala za rože radi osrečujemo ljudi, zato smo se odločili, da ponovimo nagradno igro, v kateri bomo zopet nekoga osrečili s šopkom. Sodelujete lahko do 22. marca do 12. ure (opoldne).
Več
Zgodovina materinskega dneva sega v obdobje starih Grkov in Rimljanov. Grki so vsako leto prirejali pomladne festivale, ki so jih posvečali boginji Rei.
Več
Mednarodni praznik žensk, dan žena, je že pred vrati, zato bomo njihovo praznovanje počastili z novo nagradno igro.
Več
Na našem facebook profilu Hvala za rože smo pred praznikom zaljubljencev priredili nagradno igro, pri kateri smo iskali najlepše voščilo za Valentinovo. Obiskovalci našega FB profila so glasovali med skoraj 30 sodelujočimi in izbrali najlepše voščilo.
Več
Ker se bliža Valentinovo, smo se pri Hvala za rože odločili, da izvedemo prazniku primerno nagradno igro.
Več
Razvoj cvetličarstva skozi zgodovino od Antične Grčije do danes.

Pred 250.000 leti, ko se je pričel razvijati človek v sedanji podobi, so bile na Zemlji že vse rastline in živali v podobni obliki kakor danes.

Več
Cvetje nas razveseljuje s svojimi barvami, obliko in vonjem, hkrati pa (če je podarjeno), prenaša tudi sporočilo o naklonjenosti osebe, ki nam ga je podarila.
Več
Šopek rezanega cvetja je čudovito darilo, ki bi ga vsak želel ohraniti čim dalj časa.
Več
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?